PRETRAGA PO OZNACI

PRETRAGA PO VELIČINI

Unutrašnji prečnik
Spoljašnji prečnik
Širina
Preciznost/10

FILTER

Filter po kategoriji

NOVOSTI

Koristite adekvatnu mast, predviđenu uslovima rada Vaših ležajeva?

Uzrok 80% slučajeva prevremenog stradanja ležajeva je neadekvatno podmazivanje i odabir masti!

SCHAEFFLER ARCANOL program Vam nudi širok spektar masti za različite uslove eksploatacije ležajeva, ispitanih na najzahtevnijim testnim stanicama specijalno konstruisanim i prilagođenim realnim uslovima rada ležajeva.

ADEKVATNO PODMAZIVANJE - DUŽI VEK TRAJANJA VAŠIH LEŽAJEVA

ARCANOL ROLLING BEARING GREASES

Za više informacija kontaktirajte naše stručno osoblje.

Opširnije

STOP FALSIFIKOVANIM LEŽAJEVIMA

June 4, 2019 10:10

Optima doo, kao ovlašćeni uvoznik i distributer vodećih svetskih brendova u programu ležajeva, linearne tehnike, semeringa i pratećih elemenata ozbiljno se bori sa jako popularnim trendom na tržištu, FALSIFIKOVANIM LEŽAJEVIMA.

Došli smo u posed falsifikovanih ležajeva koji preplavljuju tržište i koji narušavaju ugled velikih svetskih kompanija koje propagiraju i nude isključivo kvalitet!

KUPUJTE KOD OVLAŠĆENIH, OBEZBEDITE POUZDANOST I SIGURNOST! 

STOP FALSIFIKOVANIM LEŽAJEVIMA!

Opširnije

OPTIMA doo , nakon više od 15 godina web prisustva preko naše web stranice, pratila je potrebe naših klijenata i vodeći se njima kao i prateći nove IT mogućnosti, osavremenila je web stranicu, i uz niz novih naprednih funkcija, omogućila lakšu pretragu, pristup mnogim podacima i informacijama na jednom mestu.

Budite deo OPTIMA WEB TIMA!

 

Opširnije

Optima doo, kao ovlašćeni distributer Schaeffler grupe više od 20 godina, imala je čast da bude deo skupa najuspešnijih distributera Schaeffler-a na svetu.

Dr. Stefan Spindler, CEO Industrial na uspešnom događaju  Distributor days ’19:

,,Snažno partnerstvo je ključ našeg poslovanja. Lični kontakt je veoma važan za izgradnju I održavanje takvih partnerstava I pomoći će nam da nastavimo da razvijamo naš zajednički posao.”

Opširnije

SISTEM AUTOMATSKOG PODMAZIVANJA

May 28, 2019 18:25

Novi Schaeffler proizvod na tržištu!

U okviru Schaeffler servisnog centra Optima doo, kao ovlašćeni servis partner Schaeffler group-e,  predstavlja nove najsavremenije uređaje za automatsko podmazivanje . Sa mogućnošću preciznog programiranja podmazivanja i do 24 mazalična mesta, sa 4 odvojene pumpe, Schaeffler uređaji su nešto najsavremenije i najnaprednije u oblasti automatskog podmazivanja.

Produžite radni vek vaših ležajeva proračunatim količinama najkvalitetnijeg maziva, u pravo vreme!

Smanjite troškove održavanja, povećajte pouzdanost , uštedite vreme.

Opširnije

PRONAĐI SVOJ CORTECO BROJ

May 28, 2019 18:05

Optima doo kao ovlašćeni uvoznik i distributer CORTECO semeringa nudi Vam napredne funkcije pretrage CORTECO semeringa preko CORTECO broja odnosno unosom dimenzija u polja na dole navedenom linku.

Pretrega preko CORTECO broja  

Pretraga preko dimezija 

Opširnije

Optima doo otvara servisni centar

September 30, 2018 09:12

Poštovani korisnici!

Optima doo, kao lider na tržištu u programu ležajeva kao I kompletne prateće opreme i prozvoda svoju ponudu proširuje uslugama servisnog centra. Kao ovlašćeni servis Schaeffler Grupe uz sve sertifikate , u prilici smo ponuditi niz proizvoda, usluga kao i pogodnosti na tržištu. Servisni centar obuhvata usluge, edukaciju, prodaju instrumenata i opreme za vibrodijagnostiku, montazu i demontazu ležajeva, sisteme automatskog podmazivanja i praćenja. Izaberite stručnost,obezbedite sigurnost, uštedite novac i vreme!

Pokrenimo stvari zajedno!

Opširnije

NOVO! Durbal u ponudi

June 3, 2019 07:37

Naš prodajni program proširili smo ponudom jednog od prvih proizvođača zglobnih glava kao I zglobnih ležajeva. Kompanija DURBAL osnovana je 1938 godine i specijalizovana za proizvodnju zglobnih glava, i već je treća generacija koja to radi sa velikim uspehom.

Opširnije

Hiwin u ponudi!

August 21, 2018 09:12

Kompanija HIWIN je osnovana 1989 godine i specijalizovana je za linearnu tehnologiju. Proizvodnju i poslovnice trenutno poseduje u preko 15 zemalja širom sveta, najznačajnije su Nemačka, Amerika, Švajcarska, Rusija...

Opširnije

Optima doo, u okviru ponude nudi najkvalitetnije linearne vođice kao I linearne ležajeve proizvođača INA. Čvrste (pune) i probušene vođice su visoko precizne vođice napravljene od najkvalitetnijeg čelika i služe za mnoge vrste ležajeva i ispuručuju se u metričkim dužinama.

Opširnije