PRETRAGA PO OZNACI

PRETRAGA PO VELIČINI

O nama

Poznajemo dušu vaše mašine

Ponekad je tako malo dovoljno da zaustavi nešto mnogo veće. Znamo da je danas vreme nešto najdragocenije, zato smo spremni da vam u svakom trenutku pomognemo da se stvari ponovo pokrenu i profunkcionišu baš kako treba.

Od svog osnivanja 1992. godine kompanija OPTIMA se efikasno bavi distribucijom najvećih svetskih brendova u domenu mehaničkih sistema za poboljšanje pouzdanosti i efikasnosti opreme, mašina i vozila širokog spektra.

Naš ekspertski tim već godinama kontinuirano gradi iskustvo, fokusirano na prodaju LEŽAJEVA I LINEARNOG PROGRAMA za potrebe industrije,poljoprivrede, auto i kamionskog programa i prodaju lagera za široku primenu u svakodnevnom životu.

Orjentisani na vrhunski kvalitet, pružavamo vam različite vrste usluga u skladu sa vašim individualnim zahtevima i na taj način postajemo idealan partner koji vam obezbeđuje sigurnost onda kada vam je to potrebno.

Raspolažući najraznovrsnijim asortimanom svih neophodnih delova, koje smo proširili na SEMERINGE, SEGERE i dodatni program ULJA I MAZIVA, predstavljamo jedinstvenu vrstu distributera na koga uvek možete da se oslonite, kakav god da je problem u pitanju.

Ponosni smo na naše proizvodne programe renomiranih svetskih proizvođača: Schaeffler Group (INA, FAG), Koyo (Jtekt Group), Loctite (Henkel), Dichtomatik, Corteco (Italija), Ezo (Japan), Durbal, Hiwin , Castrol, Modriča, Mobil i sa zadovoljstvom delimo sve vrednosti za koje se ove kompanije zalažu. Baš kao i oni, verujemo da je najsigurniji put u budućnost popločan neprekidnom željom za inovacijama i visokim standardima kvaliteta.

Jer nam je stalo da vi ne stojite u mestu. Mi znamo kako dišu vaše mašine.

Pokrenimo stvari zajedno!


Naša misija

Kao višedecenijski distributer i uvoznik najvećih svetskih brendova u domenu mehaničkih sistema za poboljšanje pouzdanosti i efikasnosti opreme, mašina i vozila širokog spektra, maksimalno radimo na podizanju standarda, pružanju najrazličitijih individualnih usluga potrošača i brinemo da u svakom trenutku kvalitet naših proizvoda bude na najvišem nivou.

Naša vizija

Nastojimo da uz pomoć sopstvene ekpertize menadžmenta kontinuirano podižemo kvalitet koji garantuje nivo sigurnosti i predstavlja stabilizaciju standarda koji se svakodnevno poboljšava.